Vedeževalec Borut

Vedeževalec Borut odkrivam vašo prihodnost

Vsa vaša dejanja so posledica načrta delovanja, ki ste ga sprejeli še preden ste se rodili.
Vse pozitivni in vse negativno je že znano, vsak pomemben dogodek že določen, vsak pomemben partner že izbran.
Vi živite svoje življenje s pomočjo rdeče niti, ki vas nevidno vodi skozi tokratno življenje in življenjske naloge, ki so vam bile določene dolgo nazaj.

Mnogi med vami mislite, da imate svobodno voljo. Da, seveda jo imate. Vendar je ta svobodna volja omejena, zelo omejena.

Kot vedeževalec vedno pravim takole: na vlak se vsedete v Sežani in se napotite v Maribor. Vlak vas bo peljal skozi Divačo, Postojno, Ljubljano in tako naprej do Maribora. Vlak je vaša usoda, vaša rdeča nit obstoja. Kaj boste pa na vlaku v tem času počeli, pa je vaša svobodna volja. Lahko berete, lahko spite, lashko spoznavate nove ljudi, lahko se prehranjujete, lahko tudi počenete vse skupaj.

In ne pozabite: vlak se na železniških postajah ustavlja in tam novi ljudje vstopajo na vlak in izstopajo iz njega. Torej ljudje v določenih trenutkih vstopajo v vaše življenje in izstopajo iz njega.

Dejstvo pa je, da vlaka ne morete ustaviti, mu določiti hitrost ali pa ga preusmeriti morda celo v nasprotno smer. To enostavno ne gre. To je vaša usoda!!!

Vedeževalec Borut svetujem sledeče

Kot vedeževalec vam lahko pomagam, da razumete kaj se vam bo dogajalo v vaši prihodnosti, čemu se ne boste mogli izogniti in kaj bi bilo dobro narediti, da bi nekaterim neprijetnim zadevam vseeno vsaj delno lahko izognili.
Seveda vam lahko povem tudi kakšni ljudje vas obkrožajo, koliko so vam zvesti in kaj vse lahko pri določeni osebi dosežete, če boste pravilno reagirali in odreagirali.

Če imate vprašanja, ki se dotikajo bolj specifičnih zadev, se bom z veseljem poglobil vanje.

“Področja mojega delovanja kot vedeževalec so vedeževanje za posel, vedeževanje za ljubezen, vedeževanje za službo, vedeževanje za partnerstva, vedeževanje za družinske zadeve, vedeževanje za zdravje, vedeževanje za sodne razplete. Obenem moram omeniti tudi vedeževanje za ljubice in ljubimce, torej vedeževanje za skrite ljubezenske zveze.“

Nekateri temu pravijo vedeževanje, drugi jasnovidnost, tretji intuicija, četrti divinacija, peti …….

Vedeževalec Borut vas vabim …

Da me pokličete ter mi zastavite vsa vprašanja, na katera iščete odgovore.

Kako kot vedeževalec delujem in kako odgovarjam, si lahko preberete na prvi strani.